Cuvântul lui Dumnezeu

... închină-te, poporul Meu, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin. Să fii credincios în acest semn pe care-l faci. Acest semn să nu-l faci în numele altcuiva, afară de Sfânta Treime, că mulţi folosesc acest semn la lucruri diavoleşti. Multe semne se fac, dar se fac în nume necurate. Cinstiţi acest semn al Sfintei Treimi. Lui Dumnezeu, Tatăl tău, dă-I slavă, şi nu la oameni, că astăzi a ieşit pe pământ să se dea slavă la altcineva.

... Ţineţi minte, că o echipă de scamatori va veni la mormânt şi va învia mortul şi va zice către voi: „Iată ce putere avem noi! Daţi-ne mărirea şi slava ce ni se cuvin!”. Dar vă zic: nu schimbaţi credinţa de la Mine, că lucrul acesta se face cu duhurile necurate, pentru că cel ce vine înainte de Mine şi înviază mortul, acela e pus să te înşele pe tine ca să nu te mai găsesc Eu când voi veni.

... Simţiţi şi voi ce este a greşi sau a te depărta sau a supăra pe Dumnezeu. De ce sunteţi aşa, de nu simţiţi durerea păcatului? Fiul Meu, poporul Meu, durerea păcatului e cea mai grea, pe care nu o poate vindeca decât numai Domnul.

Copilaşii Mei, floricelelor, numai aşa v-am numit. Domnul când a făcut floricica nu avea ţepi. Cine a făcut ţepii? Vine vremea ca să se culeagă floricelele, şi la vremea culesului nu se va putea purta, şi se va arunca, fiindcă înţeapă. Păcat de mirosul ei şi de frumuseţea ei, că a fost aruncată.

10-01-1972