Cuvântul lui Dumnezeu

... Creştinilor, veniţi-vă în fire, că veţi auzi sunând trâmbiţa şi să nu vă înfricoşaţi să fugiţi la munţi. Vino-ţi în fire, ca la venirea Mea să nu te topeşti ca ceara.

... Veniţi-vă în fire, creştinilor, că mai avem un pas şi un lucru de împlinit şi o judecată care se face. Treziţi-vă, să nu intraţi în judecată cu Domnul Iisus Hristos. Poţi să pui tu tot cerul şi pământul mărturie, dar până nu ai binecuvântare de la Mine, nu scapi.

... Domnul a spus: voi sunteţi cei cu care voi încheia veacul. Dar tu nu vrei, creştine. Mă voi duce şi voi căuta şi voi avea cu cine încheia veacul.

... Poporul Meu, poporul Meu, sunt trimis de Tatăl ca să săvârşesc ultima profeţie care a mai rămas din vecie.

Poporul Meu, ţine-te bine! Ţine-te bine! încă o dată, ţine-te bine! că mulţi creştini au urcat trepte, au mers cale îndelungată, au pus mâna pe poartă, şi de la poartă s-au prăbuşit, de la poartă au căzut; n-au mai putut să mai pună piciorul pe treaptă, că s-au făcut vinovaţi de pedeapsă, s-au făcut vinovaţi de blesteme, s-au făcut vinovaţi de viaţă; n-au mai putut să mai ţină piept.

O, poporul Meu, încă o dată Domnul Iisus a venit din cerul sfânt să vă sprijinească. Aveţi ajutor cetele mucenicilor. Aveţi ajutor cetele sfinţilor. Aveţi ajutor proorocia proorocilor. Aveţi ajutor profeţia profeţilor. Aveţi ajutor slujbele preoţilor, nu ai celor de azi, ci ai celor din vechime, care s-au făcut vrednici să vină la Mine. Aveţi ajutor rugăciunile mucenicilor. Aveţi ajutor rugăciunile monahilor şi ale călugărilor, ale patriarhilor, ale diaconilor. Aveţi ajutor de aici şi până la cer; numai slujbe şi numai slujbe. Aveţi ajutor rugăciunile maicilor. Aveţi ajutor rugăciunea Maicii Mele, care alină orice durere. Aveţi ajutoare. Dacă aţi vedea ce ajutoare stau în faţa voastră! Este dureros să cazi jos.

... Ascultă, poporul Meu, că vei fi întrebat de Dumnezeu de ce nu ai iubit pe aproapele tău, că în acela a fost Dumnezeu, în acela a fost Duhul Meu. Ascultă, poporul Meu, că nu voi mai veni, că nu mai e vreme. Se închid porţile şi nu vei mai avea pe unde intra. Poporul Meu, vino la Mine! De ce nu vii? De ce întârzii?

... Ascultă, creştine, că te-am chemat lângă Mine. Poporul Meu, poporul Meu, de ce te-am chemat să vii lângă Mine? De ce am zis: „Vino lângă Mine!”? Nu ca să fii supărat, ci ca să fii fratele Meu. O, cum nu crezi tu cuvântul Meu! Cum nu vrei tu să fii prietenul Meu! Cum nu vrei tu să-Mi dai nici o cinste! S-a făcut pe pământ alunecuş. Domnul Iisus vă spune, nu omul de acolo. S-a făcut alunecuş. N-ai să poţi să mai mergi. Ai să aluneci şi ai să cazi, şi când vei cădea, pulbere te vei face. Vei căuta medicul să te repare, dar nu este medic pentru aşa ceva. Crezi? Ascultă, creştine, nu e medicul. Nu vezi? Pe cei ce au căzut nu i-a mai putut vindeca nici un medic din medicii aceştia. Ascultă, creştine. Poporul Meu, întoarce-te bine cu faţa spre Mine.

De ce, copiilor, sunteţi supăraţi? Uite, colea, peste drum, unde a stat fosta femeie desfrânată, este o legiune de diavoli. Va face praf aceste case; va face ca între voi să fie ceartă, să fie război, să fie ură, să fie chiar judecată cu condamnare, tată. De ce aşa? De ce nu aţi stat în pământul vostru? De ce aţi venit lângă templul sfânt dacă aţi ştiut că sunteţi răi şi nu vă supuneţi şi nu vă îngăduiţi? De ce, tată, aţi ostenit atâtea mâini creştineşti? Ca să fiţi în iad? Pentru ce? Pentru duhurile rele?

Ţineţi minte: sunt pregătite lucruri ca să vă piardă; şi ţineţi minte: nici un fir de păr din capul vostru nu va pieri.

... împăcaţi-vă bine, păstoraşilor, că sunteţi puţinei, şi să aveţi legătură strânsă, de-acum, şi ce nu ştie unul, să înveţe de la celălalt, şi amândoi să aveţi aceeaşi înţelepciune, şi amândoi să aveţi aceeaşi voie bună.

... Fiţi atenţi la rugăciunea din miez de noapte. Este aproape să vină Mirele, şi să nu vă găsească culcaţi. Nu înveliţi cu plapumă pe cineva la rugăciune. Fiţi treji în fiecare miez de noapte. Numai aceluia i se iartă, care este bolnav. învăţaţi rugăciunile pe dinafară; să mergeţi pe cale şi să faceţi rugăciune. Mergeţi pe ogoare şi să nu spuneţi glume, ci faceţi rugăciune.

04-01-1976