Cuvântul lui Dumnezeu

... Cobor şi Mă aciuez în acest trup, că pământul e murdar, e plin de tină şi de păcat, şi pe timp ce trece nu mai aveţi pe unde călca cu piciorul.

... Iată, v-am făcut fotografie să o am în cerul sfânt. Acum nu v-o arăt. Aţi văzut lumina care v-a învăluit? V-am făcut o fotografie. Ştiţi când v-o arăt? Când voi fi îmbrăcat în haina de judecată. Atunci îl trimit pe arhanghelul Mihail să vă aducă în faţa Mea nu pentru a fi judecaţi, ci pentru a vă bucura. Vă voi arăta fotografia de azi, căci azi, prin sfătuirea Preasfintei Treimi, vi s-a făcut sfinţirea şi ungerea peste această casă. Binecuvântată să fie această casă şi această zi. în faţa judecăţii de apoi voi arăta tuturor fotografia aceasta şi pe cei ce M-au căutat şi M-au iubit şi M-au preţuit.

Minune ca aceasta nu mai este alta pe pământ. Are Dumnezeu fel de fel de minuni pe tot pământul, dar ca aici, unde coboară însuşi Duhul Celui ce Şi-a întins mâinile pe cruce, nu e. V-am spus că se întocmeşte în tot cerul sfânt o nuntă cerească. Cum într-o familie se pregătesc nişte miri cu mult timp înainte de ziua nunţii, aşa şi Eu te pregătesc pe tine, poporul Meu. Am întins mesele şi am plecat pe pământ după meseni, să-i pregătesc pe voia Mea. Am şi în cer meseni. E plin cerul de meseni, dar nu intră nimeni la nuntă până nu-Mi aduc mesenii Mei de pe pământ.

Fiţi atenţi, nu plătiţi nici răul cu rău, nici binele cu rău. Fă-i bine celui ce-ţi face rău, nu-i da în cap că ţi-a făcut rău. Eu am plătit răul cu bine, şi M-a făcut Dumnezeu Judecătorul şi Lumina lumii. Şi azi ce sunt? Un umil cerşetor pe la inimi. Cobor din cer să vă rog să aveţi milă unul de altul şi de Mine. O, dacă Mi-aţi vedea ranele sângerate!...

02-04-1989