Cuvântul lui Dumnezeu

... Iată ce vine peste tine! Cum leapădă naşul pe finul său de satana, aşa şi pe tine te va chema şi îţi va spune: „Te-ai lepădat de Dumnezeu?”. Dar dacă vei fi cu Mine, nu te vei uda nici pe picioare, aşa cum a scăpat şi Moise prin Marea Roşie. Cine are credinţă puternică, acela scapă. Cine are credinţă slabă, acela se atacă. Vine lepădarea de Dumnezeu. Aţi auzit?

... Ce oraş frumos e Bucureştiul! Ce oraş frumos e Târgoviştea! Ce oraş frumos e Pucioasa! Ce oraş frumos e Braşovul! Dar să ştiţi că nu vor mai fi, şi se vor dărâma.

... De la vârsta ei de nouă ani, acest trup îl am de folosinţă pentru poporul Domnului Iisus Hristos. Purta o singură rochiţă şi mânca mere pădureţe, dar erau miere, nu mere.

... A fost această trâmbiţă în Moldova la voi. De la Moldova a fost dusă la Sibiu în închisoare.

... Iată, te cheamă în faţă şi îţi spune aşa: „Te lepezi de Dumnezeu?”. Şi el zice: „Da”. De ce zice „Da”? De frică de ce poartă acela în mână. Cel ce zice nu, acela pătimeşte. Aici e hopul cel mai adânc, şi dacă ai scăpat de acest hop, dai mâna cu cerul. Frica e mare, dar daţi frica afară. Dar Eu zic: moare lumea şi conducătorul ei; moare antichrist şi toată armata sa.

... Vai de tine, antichrist, că ai amăgit lumea! Vai de tine, omule din lume, care te-ai legat de acest împărat! Vai! Vai! Vai de tine, pământ şi mare, că mult vei suferi, că-ţi zac leşurile pe toate drumurile şi prin toate şanţurile! Fiţi credincioşi, căci ceea ce grăieşte Domnul vor vedea toţi.

Acest trup e asfixiat duhovniceşte când grăiesc Eu din ea. Când a fost înţepată cu ace, de ce nu a ţipat? Când i-a făcut injecţii cu apă, de a umflat-o burduf, de ce nu a ţipat? Când i-a pus ouă fierbinţi la picioare şi la subţiori, de ce nu a ţipat? Pentru că Eu grăiesc atunci din ea. Când strigă într-una „Mor!”, de ce nu moare? Dar să ştiţi că veţi răspunde când strigă şi nu e nimeni lângă ea.

01-05-1979